Wapens

test
Met light effect en shoot feedback

Wapen Camo 2018 model

  • Onze advies leeftijd is 6+.
  • Het wapen werkt met infrarood en zijn ongevaarlijk voor de ogen.
  • Het wapen heeft een infrarood zender en een infrarood ontvanger. Je moet richten op het wapen van de tegenstander en je maakt geen gebruik van een vest of iets dergelijks.
  • Het bereik van de wapens is 40 tot 50 meter en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Het is mogelijk om in totaal 4 teams te maken (blauw, groen, geel of rood).
  • Je hebt op elk moment de mogelijkheid om het wapen in vier verschillende munitiesoorten in te stellen. Te benoemen: Pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper.
  • Het wapen heeft ook een levensindicator. Je beschikt in totaal over 9 levens die onderverdeeld zijn in 3 levensbalken. Per levensbalk heb je dus 3 levens.
  • De wapens werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Zelfs bij het huren van meerdere dagen hoef je je geen zorgen te maken.

In een specifieke handleiding die is bijgeleverd wordt er gedetailleerder teruggekomen op het gebruik van het lasergame wapen.

test

TARGETS

De target zorgt voor veel extra spelmogelijkheden en is samen te gebruiken met de lasergame wapens. De target kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een te veroveren vlag. Ook is het mogelijk om verschillende targets in het speelveld op te hangen. Het team dat de meeste targets heeft veroverd is de winnaar van het spel.

In een specifieke handleiding die is bijgeleverd wordt er gedetailleerder teruggekomen op het gebruik van de target.

test
test

VIP Masker

Het VIP Masker maakt het laserspel nog leuker. Het masker kan gekoppeld worden aan een teamkleur. Een team kan een VIP aanwijzen die het masker draagt. Het team moet de VIP beschermen. Spelers van de andere teams kunnen proberen de VIP uit te schakelen.

In een specifieke handleiding die is bijgeleverd wordt er gedetailleerder teruggekomen op het gebruik van de target.

Je kan lasergame in verschillende spelvormen toepassen waardoor je verzekerd bent van uren lang speelplezier. De wapens zijn makkelijk hanteerbaar en hebben geen ingewikkelde handleiding. Goed om te weten is dat het infraroodlicht, waarmee je op elkaar richt, geheel ongevaarlijk is. Deze is te vergelijken met de infraroodstraling in de afstandsbediening van je tv.

Door de laatste technieken is het mogelijk om zowel buiten als binnen te lasergamen. Locaties als bossen, sportzaal, (boerderij) schuur, speeltuin of woonhuis lenen zich uitermate goed voor lasergame. Tevens ook vaak leuker omdat je dan gebruik kan maken van natuurlijke elementen en of obstakels.