Veelgestelde vragen

De geweren werken met infrarood licht. Bij veel direct zonlicht zullen de geweren minder goed op elkaar reageren. Het is daarom aan te raden om overdag in het bos onder de bomen of in een schuur, gymzaal of woonhuis te lasergamen. In het donker of met schemer werken de geweren op hun best.

Is laserstraling schadelijk voor de gezondheid?

De lasergame wapens werken met infrarood licht en is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid of zwangere vrouwen. Je kunt het vergelijken met de straling van de afstandsbediening van de televisie.

Vanaf welke leeftijd zijn de laserwapens te gebruiken?

De lasergame wapens zijn geschikt vanaf 6 jaar oud. Wij adviseren bij gebruikt onder de 12 jaar, ouderlijk toezicht te houden tijdens de activiteit.

Wanneer kan ik de lasergame wapens ophalen en weer terugbrengen?

Een dag voor de reserveringsdatum haal je tussen 19.30 uur en 20.30 uur de lasergame wapens op. Deze dien je de volgende dag tussen 18.00 en 19.00 uur weer terug te brengen.

Hoeveel teams kan ik maken?

Het is mogelijk om in totaal 4 teams te maken (blauw, groen, geel of rood). Spelers met dezelfde teamkleur kunnen elkaar niet raken.

Hoe werkt het lasergame wapen?

Onze lasergame wapens zijn niet ingewikkeld in gebruik. Wij leveren een handleiding mee waarin wordt beschreven hoe het wapen (en target) werkt.

Wat te doen als het lasergame wapen niet werkt?

De lasergame wapens werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Mocht het voorkomen dat de batterijen op zijn, dan vind je in de wapenkist een setje (schroevendraaier en reserve batterijen) om het te vervangen.

Lasergame wapens voor meerdere dagen huren?

Bij elke extra dag ontvangt je 50% korting op het gehele pakket.

Wat is de schietafstand van het laserwapen?

De schietafstand bij bewolkt weer of in het donker is tot maximaal 50 meter. Hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand.

Hoe lang kunnen kinderen het spel volhouden?

Wij geven het volgende advies: Voor kinderen tot 10 jaar is 1 uur speeltijd voldoende, voor kinderen van 10-12 jaar is dit 1,5 uur en voor kinderen vanaf 12 jaar adviseren wij 2 uur speeltijd. Deze richtlijn is i.v.m. vermoeidheid van de kinderen, zowel fysiek als geestelijk. Het spel is spannend en inspannend, te lang spelen kan leiden tot irritatie onderling. Voor de kinderen zelf is het altijd te kort.

Kunnen de lasergame wapens tegen water?

Lasergame wapens zijn niet waterdicht en kunnen dus niet gebruikt worden in de regen.

Contact

Staat je vraag hier niet bij? Stuur ons even een berichtje!
Gebruik deze pagina, of stuur een e-mail naar info@spelverhuurveenendaal.nl